Liity tiimiimme!

Meltsin toiminta koostuu alakouluikäisten lasten pitkäkestoisesta harrastustoiminnasta, perhetyöstä sekä yhteisön omasta toiminnasta.

Kouluikäisten lasten pedagogiset ohjelmat keskittyvät omien vahvuuksien ja oman kädenjäljen löytämiseen. Perhetyössä olemme tukena vanhemmuudessa. Uskomme, että tutun, mielekkään ja ennakoitavan toiminnan kautta on mahdollista lisätä tulevaisuususkoa ja löytää oma paikka.

Lähitulevaisuudessa Meltsin tiimiin tarvitaan lisää osaamista esimerkiksi vapaaehtoisuuden ja yhteisötoiminnan kehittämisessä sekä perhetyössä.

Voit lähettää meille avoimen hakemuksesi osoitteeseen careers@mesaatio.fi

Etsimme jalkapallovalmentajaa

FC Meltsi on ainutlaatuinen jalkapalloseura, jonka perustajia ovat joukkueissamme pelaavat lapset. Olemme tunnettuja poikkeuksellisen hyvästä joukkuehengestämme, jolla on ollut vaikutusta jopa alueen koululuokkien ilmapiiriin.

Toiminnan lähtökohtana on kaveritaidot, lapsen itsetunnon vahvistaminen ja yhteisöllisyys. Näiden ajattelemme vahvistavan lapsen osallisuutta ja tasavertaisuuden toteutumista erityisesti tällä alueella, jossa on paljon sosiaalista eriarvoisuutta.

Lue lisää ja hae mukaan täältä >>

Harjoittelijaksi Meltsiin!

Harjoittelijana Me-talo Meltsissä saat laaja-alaista kokemusta lasten kohtaamisesta, ohjaustyöstä, toiminnan suunnittelusta ja käytännön työstä aivan uudenlaisen teknologiapainotteisen yhteisötalon toiminnassa. 

Harjoitteluun Meltsiin voi hakea hyvin erilaisista koulutusohjelmista. Olet esimerkiksi opintojesi loppuvaiheessa oleva kasvatus-,sosiaali-,terveys, kulttuuri- taiyhteisöalanopiskelija.

Tutustumme sinuun mielellämme lisää!
Lähetä CV:si sekä esittely itsestäsi osoitteeseen meltsi@metalo.fi otsikolla ”Harjoittelijaksi Meltsiin”