FC Meltsi

"FC Meltsi on ainutlaatuinen jalkapalloklubi, jonka perustajia ovat joukkueissamme pelaavat lapset ja nuoret. Olemme tunnettuja poikkeuksellisen hyvästä joukkuehengestämme, jolla on ollut vaikutusta jopa alueen koululuokkien ilmapiiriin. Halusimme tehdä jalkapalloklubin, johon jokainen voi osallistua: meillä on mahdollista niin höntsäily, kuin kilpaurheilu."
Mostafa Asadi, FC Meltsin valmennuspäällikkö

Lue lisää vaikuttavasta jalkapallotoiminnasta täältä!

7
Joukkuetta
140
Pelaajaa
7-15 v.
Pelaajien ikähaarukka
0 €
Kustannus osallistujalle

Keitä me olemme

Mohammad
Seuravalmentaja

Mohammad on FC Meltsin poikien edustusjoukkueen päävalmentaja ja taustalla Meltsin muissa joukkueissa. Hän toimii jalkapallon parissa myös kansainvälisenä erotuomarina ja Veikkausliigassa. Hän tekee yhteiskunnallista vaikuttamistyötä jalkapallon ja urheilutoiminnan puolesta syrjäytymisen ennaltaehkäisyn välineenä.

Ole minuun yhteydessä, jos haluat tietää lisää edustusjoukkueemme toiminnasta tai jalkapallon merkityksestä sosiaaliseen vaikuttavuuteen.
p. 040 487 6241

Mostafa
Valmennuspäällikkö,
liikunnanopettaja

Toimin FC Meltsin valmennuspäällikkönä ja vastaan Lasten ja perheiden talo Meltsin liikuntapedagogiikasta. Huolehdin siitä, että valmennus- ja ohjaustyö on laadukasta, lapsilähtöistä ja inklusiivista kaikessa toiminnassamme.

Ole minuun yhteydessä, jos haluat kysyä lisää FC Meltsin toiminnasta tai harrastuspaikoista.
p. 040 768 6441

Perttu
Seuravalmentaja, yhteisöohjaaja

Pertulla on yli 15 vuoden kokemus jalkapallon pelaamisesta, tuomaroinnista ja kentän laidalla kannustamisesta. Valmentajana Perttu pyrkii motivoimaan pelaajia tekemään aina parhaansa niin kentällä, kuin kentän ulkopulellakin. Perttu toimii myös yhteisöohjaajana Lasten ja perheiden talo Meltsissä.

Ota minuun yhteyttä, jos haluat kysyä valmentamistani joukkueista FC Meltsi Prinsessat ja Champions.
p. 040 681 925

Emmi
Johtaja, Lasten ja perheiden talo Meltsi & FC Meltsi

Hei! Johdan Me-säätiön yhteisötoimintoja eli lasten ja perheiden talo Meltsiä sekä jalkapalloklubi FC Meltsiä. Kehitän jalkapallotoimintaamme yhä vaikuttavammaksi yhdessä valmennustiimimme kanssa.

Ota yhteyttä, jos haluat tehdä yhteistyötä tai jutella lisää syrjäytymistä ennaltaehkäisevästä toiminnastamme.
p. 045 134 5813

Tiina-Maija
Toimitusjohtaja, Me-säätiö

Vastaan FC Meltsin taustalla toimivan Me-säätiön toiminnasta. Meitä on säätiössä noin 10 hengen tiimi: Meltsin ja FC Meltsin lisäksi kehitämme teknologiaa vaikuttavuuden mittaamiseen. Yritän aina olla apuna siellä, missä tarvitaan.

Voit ottaa yhteyttä, jos haluat tukea toimintaamme tai keskustella yhteistyöstä vaikuttavuuden mittaamiseen liittyen.

tiina-maija.toivola@mesaatio.fi

Sinun nimesi?

Onko sinulla kokemusta lasten ja nuorten jalkapallovalmennuksesta? Haluat tukea lasta jalkapallossa kehittymisessä ja tunne- ja kaveritaidoissa?

Hae mukaan tiimiimme!

FC Meltsin joukkueita valmentavat lasten ja nuorten valmentamisen ammattilaiset. Valmentajien rooli on lajitaitojen valmennuksen lisäksi tukea lapsen innostusta, motivaatiota ja sosiaalisia taitoja. Pyrimme sitouttamaan laspen pitkäkestoisesti mukaan toimintaamme.

Tule valmentajaksi FC Meltsiin!

Etsitkö merkityksellistä työtä? Tule mukaan rakentamaan vaikuttavaa jalkapallotoimintaa FC Meltsiin.

Valmentajan työssä sinulla on vastuullasi yksi joukkue, jonka osalta vastaat valmennuksesta, yhteydenpidosta vanhempiin sekä pelien ja turnausten organisoinnista.

Voit toimia myös apuvalmentajana muiden joukkueiden päävalmentajan parina.

Lue lisää ja hae mukaan täältä!