Etsimme valmentajaa

Työpaikat

Valmentaja, FC Meltsi

 

Etsitkö merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä? Tule valmentajaksi FC Meltsiin rakentamaan kanssamme vaikuttavaa jalkapallotoimintaa.

 

FC Meltsi on ainutlaatuinen jalkapalloseura, jonka perustajia ovat joukkueissamme pelaavat lapset. Olemme tunnettuja poikkeuksellisen hyvästä joukkuehengestämme, jolla on ollut vaikutusta jopa alueen koululuokkien ilmapiiriin. Toiminnan lähtökohtana on alusta saakka ollut kaveritaidot, lapsen itsetunnon vahvistaminen ja yhteisöllisyys. Näiden ajattelemme vahvistavan lapsen osallisuutta ja tasavertaisuuden toteutumista erityisesti tällä alueella, jossa on paljon sosiaalista eriarvoisuutta.

 

Vaikuttavuustyön lisäksi olemme intohimoisia ja tavoitteellisia myös lajin suhteen. FC Meltsissä on tällä hetkellä 7 joukkuetta. Isompien lasten edustusjoukkueissa harjoitellaan tavoitteellisesti. Pienten lasten harjoituksissa tutustutaan lajiin leikkien ja liikuntahaasteiden kautta. Monelle lapselle FC Meltsi on antanut mieluisan harrastuksen lisäksi kaveriporukan ja tunteen kuulumisesta yhteisöön. FC Meltsin pelaajilla on mahdollisuus osallistua myös muuhun yhteisötalo Meltsin toimintaan. FC Meltsin toiminta on todennetusti sosiaalisesti vaikuttavaa. FC Meltsin ja yhteisötalo Meltsin taustalla on Me-säätiö, joka edistää lasten, nuorten ja perheiden yhdenvertaisuutta.

 

FC Meltsin valmentaja työskentelee osana valmentajatiimiä sekä Me-talo Meltsin monialaista tiimiä. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehitystä, ja painotamme moderneja työtapoja sekä kokeiluun kannustavaa kulttuuria.

 

Tehtävänkuva

FC Meltsin toiminnasta vastaa Meltsin liikuntapedagogi, jonka tiimiin etsimme nyt osa-aikaista valmentajaa. Valmentaja on turvallinen aikuinen, joka tukee lasta myös muihin elämän alueisiin liittyvissä asioissa. Erityisesti meillä olisi tarvetta valmentajalle, joka ottaisi kokonaisvastuun poikien 2013 (P10) syntyneiden joukkueesta, sekä tyttöjen 2008-2009 (T14-15) syntyneiden joukkueesta. 

 

Valmentajana vastaat:

•      FC Meltsin pelaajien valmennus- ja ohjaustyöstä

•      Viestinnästä (vanhempien & lasten tiedottaminen)

•      Lasten hyvinvoinnista (esimerkiksi kiistatilanteiden läpikäynti ja selvittäminen)

•      Valmennustyön ja kilpaurheilutoiminnan suunnittelusta ja organisoinnista (turnauksien, pelien ja harjoitusmatsien organisointi)

•      Pelaajien sitouttamisesta myös muuhun Me-talo Meltsin toimintaan

 

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta kokemusta lasten ja nuorten jalkapallovalmennuksesta sekä liikunnan ohjaamisesta. Jaat ajatuksemme siitä, että valmentaja on merkittävä turvallinen aikuinen lapsen elämässä ja haluat toimia apujäsentäjän roolissa: teet osaltasi tunnekasvatusta, joukkuehengen luontia, tuet motivaation ylläpitämisessä ja resilienssin kehittymisessä. Osaat kohdata jokaisen lapsen ja nuoren empaattisesti riippumatta taustasta tai taidosta, ja tuet pelaajien jalkapallovalmiuksien kehittymistä.

 

Sitoudut Me-säätiön arvoihin ja FC Meltsin valmennuslinjaan, joista tärkeimpiä ovat kulttuurinen sensitiivisyys ja inklusiivisuus. Arvostamme myös aluetuntemusta - toivomme sinunkin sydämesi sykkivän Itä-Helsingille. Toivomme tiimiimme diversiteettiä ja iloitsemme erityisesti hakemuksista, jotka tulevat eri taustoista tulevilta hakijoilta. Erityisen tervetulleeksi toivotamme hakijat, joilla on osaamista tukea tyttöjen edustusjoukkuetta ja kilpaurheilussa kehittymistä tyttöjen ja tyttöoletettujen näkökulmasta. Työkielemme on suomi, eduksi katsomme monipuolisen kielitaidon (erityisesti venäjä, viro, somali, arabia).

 

Valmentajan työaika määräytyy valmennettavien joukkueiden määrän mukaisesti. Työ pitää sisällään myös ilta-ja viikonlopputyötä.

 

Kiinnostuitko?

 

Lähetä CV:si sekä esittely itsestäsi osoitteeseen meltsi@metalo.fi otsikolla “Valmentaja FC Meltsiin”. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian.

Lasten (alle 18-vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Emmi

Emmi on Meltsin johtaja ja koulutukseltaan kasvatustieteilijä, joka innostuu positiivisesta pedagogiikasta. Emmin voi löytää Meltsin yhteisön kanssa jakamassa hävikkiruokakasseja ja suunnittelemassa toimintaa.

emmi@metalo.fi

Aiheesta lisää