Yksinhuoltajaperheiden ilta

September 27, 2021
Meltsin syyskausi 2021

Avainsanat: yksinhuoltajaperheet, vertaisuus, lastenhoito, iltapala, keskustelu

Yksinhuoltajaperheiden ilta on hengähdystauko, jossa voit tavata muita perheitä ja jakaa kuulumisia. Perjantai illoissa on vertaisseuraa, iltapalaa ja yhteistä keskustelua vaihtuvista teemoista. Lastenhoito on 1 - 10- vuotiaille lapsille illan aikana klo 17.30 - 19. Ilta aloitetaan yhteisellä iltapalalla klo 17 - 17.30. Yksinhuoltajaperheiden ilta toteutetaan joka toinen viikko ja siihen ilmoittaudutaan koko viiden kerran kokonaisuuteen.

Illat toteutetaan yhteistyössä Pienperheyhdistyksen kanssa. Pienperheyhdistys on toiminut yli 50 vuoden ajan yhden vanhemman perheiden aseman ja hyvinvoinnin parantamiseksi. Yhdistys järjestää vertaistoimintaa, vapaaehtoistoimintaa ja vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon. Voit tutustua Pienperheyhdistyksen toimintaan tarkemmin yhdistyksen verkkosivuilla täällä >>

Aika:

5 x perjantaisin joka toinen viikko 3.9 alkaen klo 17 - 19

Tapaamiset 3.9, 17.9, 1.10, 15.10 ja 29.10. 2021

Ohjaaja ja lastenhoito: Pienperheyhdistyksen ohjaaja ja hoitajat

Paikka: Me-talo Meltsi

Hakeminen: Ryhmä on täynnä.

Yksinhuoltajaperheiden ilta on maksuton ja edellyttää Me-talo Meltsin jäseneksi rekisteröitymistä ilmoittautumisen yhteydessä.

Tule vain terveenä. Noudatamme koronaturvallisuutta ja iltaan voi osallistua rajoitettu määrä perheitä. Me-talo Meltsin sisätilassa käytetään kasvomaskeja, joita on tilassa saatavilla.

Mirva

Mirva on koulutukseltaan tanssitaiteilija ja perhetyöntekijä, joka kannustaa perheitä löytämään oman supervoimansa arjesta.

mirva@metalo.fi, p. 040 487 2585

Aiheesta lisää