Perheiden aamu

August 24, 2021
Meltsin syyskausi 2021

Avainsanat: vanhemmuus, perheet, vauvat, taaperot, keskustelu, aamukahvi, leipominen, eri kielet, kulttuuri

Meltsin perheiden aamuissa kahvitellaan kulttuurien moninaisuuden merkeissä. Aamuissa on vaihtuvaa ohjelmaa vapaasta leikistä leipomiseen, loruihin, satuihin sekä keskusteluun perhettä askarruttavista kysymyksistä. Perheiden aamun aikana voi käydä myös Meltsin lastenvaate- ja tavara vaihtotorilla tekemässä löytöjä maksutta. Aamuihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Noudatamme koronaturvallisuutta ja aamuihin voi osallistua rajoitettu määrä perheitä.

Perheiden aamut toteutetaan yhteistyössä paikallisen perheyrityksen Sievä tuki Oy:n äitien kanssa ja keskustelua käydään suomen, englannin ja somalin kielellä. Sievä tuki Oy on vuonna 2020 perustettu sosiaalihuollon avopalveluja tarjoava yritys. Yrityksen tavoitteena on auttaa niin perheitä, lapsia, kuin aikuisia. Sievä tuki tarjoaa moniammatillista ja ammattitaitoista palvelua, ottaen myös huomioon eri kieltä edustavia perheitä. Palveluihin kuuluu mm. lapsiperheiden kotipalvelu ja lastenhoito, ammatillinen tukihenkilötoiminta sekä vammaisten ja ikäihmisten kotipalvelut.  Voit tutustua Sievä tuen toimintaan tarkemmin yrityksen verkkosivuilla täällä >>

Aika:

perjantaisin 27.8. 2021 alkaen klo 9.30 - 11.30

Ohjaajat: Meltsin perhetyöntekijä Mirva

sekä Sievä tuen Amal, Asha ja Sumaja

Paikka: Me-talo Meltsi

Tule vain terveenä. Noudatamme koronaturvallisuutta ja aamuihin voi osallistua rajoitettu määrä perheitä. Me-talo Meltsin sisätilassa käytetään kasvomaskeja, joita on tilassa saatavilla.

Mirva

Mirva on koulutukseltaan tanssitaiteilija ja perhetyöntekijä, joka kannustaa perheitä löytämään oman supervoimansa arjesta.

mirva@metalo.fi, p. 040 487 2585

Aiheesta lisää