Meltsin harrastusiltapäivä

August 31, 2021
Meltsin syyskausi 2021

Avainsanat: liikunta, taide, maalaaminen, pallopelit, tasapaino, muotoilu, harrastus

Ilmoittaudu mukaan Meltsin harrastusiltapäivään, uuteen hybridiryhmään, jossa taiteillaan ja liikutaan vuoropäivin. Opit uusia taitoja, saat kivoja kavereita ja pääset osaksi Meltsin huippuporukkaa! Meltsin harrastusiltapäivä -ryhmässä löydetään jokaiselle oma juttu. Pääset tutustumaan helpoilla tavoilla taiteen ja liikunnan saloihin. Opit maalaamaan, pallottelemaan, muovailemaan ja tasapainottelemaan. Ei haittaa vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta taiteesta tai liikunnasta. Osallistumiseen ja viihtymiseen tarvitset vain uteliaan iloisen mielen sekä kiinnostuksen uuteen taide- ja liikuntaharrastukseen!

Opetuksemme perustana on:

- kaikille suvaitseva ja turvallinen ilmapiiri

- itseluottamuksen vahvistuminen ja omien vahvuuksien löytäminen

- yhdessä ryhmässä toimiminen

Harrastus on maksuton. Meltsin harrastusiltapäivä- ryhmät kokoontuvat kaksi kertaa viikossa. Ryhmät sisältävät 90 min opetustuokion, jonka jälkeen lapsella on mahdollisuus jäädä Meltsiin välipalalle ja tekemään läksyt ohjatusti.

Hae nyt mukaan lukuvuoden mittaiseen harrastukseen, paikkoja on rajoitetusti! Ryhmän ohjaajana toimivat Me-talo Meltsin liikunnanope Mostafa sekä kuvisope Ilpo.

Aika:

Meltsin harrastusiltapäivä 1 (1-3 lk):  tiistaisin (liikuntasisältö) ja keskiviikkoisin (taidesisältö) klo 13-14.30. Opetus alkaa 14.9.

Meltsin harrastusiltapäivä 2 (4-6 lk): keskiviikkoisin klo 15-16.30 (taidesisältö) ja perjantaina klo 14-15.30 (liikuntasisältö) Opetus alkaa 15.9.

Ohjaaja: Meltsin liikunnanope Mostafa ja kuvisope Ilpo

Paikka: Me-talo Meltsi

Hakeminen: Haku ryhmiin tapahtuu sähköisen ilmoittautumisen kautta, osoitteessa:

meltsi.wonderhub.app/membership/

Ilmoittautuminen tapahtuu omalla jäsensivullasi, kohdasta "Hae nyt" (painike sinisessä laatikossa). Jos et vielä ole Me-talo Meltsin jäsen, rekisteröityminen tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja: ilpo@metalo.fi / 040 4876241

Tule vain terveenä. Noudatamme koronaturvallisuutta ja ryhmiin voi osallistua rajoitettu määrä lapsia.

Ilpo

Ilpo on Meltsin maailmoiden maalari ja taidepedagogi, jonka voi tavata Meltsin tomaattiviljelmien lomassa tai taideluokka Lumoluolan läheisyydessä.

ilpo@metalo.fi

Aiheesta lisää