UUTTA perheille toukokuussa!

12/2/2021

Äiti, tule purkamaan paineita maalaamalla! Toukokuussa alkaa Me-talo Meltsissä kolme uutta ryhmää perheille: taideterapeuttiset ryhmät äideille sekä voimavararyhmä vauvaperheille. Ryhmät ovat esteettömiä ja ohjauskielinä toimii suomi, selkosuomi ja englanti. Lue lisää alta ja ilmoittaudu mukaan 26.4 mennessä jäsensivulta täälä>>

ÄIDIN VOIMAKUVAT - taideterapeuttinen ryhmä äideille

Aika: 4 x torstaisin 5.5 - 2.6.2022 (huom! ei 26.5)

Ryhmä 1: klo 14 - 15.30

Ryhmä 2: klo 17 - 18.30

Tule purkamaan paineita maalaamalla. Vanhemmuus on vaativa laji, josta tarvitaan välillä irtiottoa. Kuvan tekeminen auttaa pysähtymään oman itsen äärelle ja tunnistamaan omia tunteita ja tarpeita. Maalaaminen voi rentouttaa, ravistella, inspiroida tai auttaa mieltä keskittymään läsnäolevaan hetkeen eli hiljentämään muun ulkopuolisen hälyn. Ryhmässä maalaamme, roiskimme, suihkutamme, valutamme ja piperrämme eli maalaamme sisäistä tunnettamme näkyväksi. Tärkeintä ei ole tekemisen toteutus vaan oma kokemus. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta taiteen tekemisestä - riittää, että olet kiinnostunut kokeilemaan. Työskentelyn menetelmänä käytetään ratkaisukeskeistä taideterapiaa. Äidin voimakuvat- ryhmässä on tilaa tulla näkyväksi oman voimansa ja haavoittuvuutensa kanssa.

Ryhmä on maksuton ja edellyttää sitoutumista kaikkiin tapaamisiin.

Ohjaaja: Me-talo Meltsin perhetyöntekijä ja ratkaisukeskeisen taideterapian ohjaaja-opiskelija Mirva

Ilmoittaudu 26.4 mennessä jäsensivullasi. Jos et vielä ole Me-talo Meltsin jäsen, pääset rekisteröitymään täälä >

IHMEIDEN AIKA - voimavararyhmä vauvaperheille

Aika: 6 x tiistaisin 3.5 - 7.6.2022 klo 10.30 - 12

Ihmeiden aika on voimavararyhmä vanhemmille ja heidän alle 12kk- ikäisille vauvoilleen. Ryhmästä saat tukea omalle vanhemmuudellesi ja pääset tapaamaan samassa elämäntilanteessa olevia vanhempia. Ryhmässä aloitamme kahvitellen ja keskustelemme mm. vauva-arjesta, omasta jaksamisesta, vanhemmuuden herättämistä tunteista ja oman lapsuuden perinnöstä. Ryhmässä tehdään myös kehollisia harjoituksia (mm. lantionpohjan ja niska-hartiaseudun harjoituksia), jotka tukevat synnytyksestä palautumista.

Ryhmä on maksuton ja edellyttää sitoutumista kaikkiin tapaamisiin.

Ohjaaja: Me-talo Meltsin perhetyöntekijä Mirva

Ilmoittaudu 26.4 mennessä jäsensivullasi. Jos et vielä ole Me-talo Meltsin jäsen, pääset rekisteröitymään täälä >

Mirva

Mirva on koulutukseltaan tanssitaiteilija ja perhetyöntekijä, joka kannustaa perheitä löytämään oman supervoimansa arjesta.

mirva@metalo.fi, p. 040 487 2585

Aiheesta lisää

No items found.