Kevään 2022 lukujärjestys

12/2/2021
Meltsin kevätkausi 2022

Me-talo Meltsin kevään 2022 lukujärjestys on julkaistu!

*HUOM! Vallitsevan koronatilanteen ja siihen liittyvien rajoitusten vuoksi aikuisten ja perheiden ryhmätoiminta aloitetaan myöhemmin. Meltsiin voi kuitenkin tulla viettämään aikaa oman perheen kesken. Voit varata omalle perheellesi Meltsi-aikaa täällä.

Koululaisten toiminta on käynnissä normaalisti.

Seuraa ajankohtaisia uutisiamme some-kanavissamme: Facebook: Me-talo Meltsi & IG: metalomeltsi

Näin luet lukujärjestystä:

Mustalla tekstillä kirjoitetut ryhmät ovat pitkäkestoisia pienryhmiä, joihin on ennakkoilmoittautuminen. Jos kiinnostut jostakin tietystä ryhmästä, joka ei ole avoinna ilmoittautumiselle, ota rohkeasti yhteyttä meltsi@metalo.fi Yksittäisiä paikkoja ryhmiin on usein tarjolla!

Liilalla tekstillä kirjoitetut ryhmät ovat avoimia kaikille -tule silloin, kun sinulle sopii! Hävikkiruokanoutoon ja Perheiden omatoimi-iltoihin on suuren suosion vuoksi viikottainen ilmoittautuminen, kuka tahansa Mellunmäen alueen lapsiperhe voi ilmoittautua. Lisätietoja Facebook -ryhmissä "Me-talo Meltsin hävikkiruoka" ja "Me-talo Meltsin perheiden omatoimi-illat".

Hakuaika kevään 2022 ryhmiin on 15.12-2.1.2022. Ilmoittautuminen tapahtuu omalla jäsensivullasi, kohdasta "Hae nyt" (painike sinisessä laatikossa). Jos et vielä ole Me-talo Meltsin jäsen, rekisteröityminen tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä.

Nähdään Meltsissä!

Emmi

Emmi on Meltsin johtaja ja koulutukseltaan kasvatustieteilijä, joka innostuu positiivisesta pedagogiikasta. Emmin voi löytää Meltsin yhteisön kanssa jakamassa hävikkiruokakasseja ja suunnittelemassa toimintaa.

emmi@metalo.fi

Aiheesta lisää