Family Moodboard - luova kurssi aikuisille

12/2/2021
Perheet

Uutta! Family Moodboard on hyvinvointia vahvistava luovan menetelmän kurssi aikuisille. Kurssin välineenä toimivat erilaiset kuvat, kuvien ottaminen omalla puhelimella, keskustelu ja muokattava kuvakollaasi eli Moodboard. Kurssi toteutuu kevään 2021 aikana. Kurssi toteutetaan koronarajoitukset huomioiden yksilötapaamisina Meltsissä ja etäyhteydellä (WhatsApp). Kurssikertoja on kevään aikana yhteensä neljä, tapaamiset toteutetaan noin viikon välein ja ajat sovitaan kunkin osallistujan kanssa henkilökohtaisesti.

Ilmoittaudu mukaan Meltsin kalenterista.

Miksi kurssin välineenä ovat kuvat?

Kuvien ottaminen on arkista ja helppoa. Kuvaamme itseämme, perhettämme, ympäristöämme, itselle tärkeitä hetkiä tai asioita, jotka haluamme muistaa. Ympärillämme on paljon kuvia, mutta mitkä niistä ovat merkityksellisiä? Kuvat herättävät meissä tunteita ja kuvien ymmärtämiseen ei tarvita sanoja. Kuvat vievät meidät muistoihin, kokemuksiin ja ei-tietoisen mielen viisauteen. Parhaimmillaan kuvat voivat hoitaa, lohduttaa, rohkaista, ratkaista ongelmia, innostaa ja vahvistaa elämänhalua. Family Moodboard tuo yhteen juuri sinulle tärkeät kuvat ja rohkaisee luovuuteen. Tarvitaan kuulija ja katsoja, jotta kuvien tarinat ja oma kasvupolkusi voi herätä eloon!

Mirva

Mirva on koulutukseltaan tanssitaiteilija ja perhetyöntekijä, joka kannustaa perheitä löytämään oman supervoimansa arjesta.

mirva@metalo.fi, p. 040 487 2585

Aiheesta lisää